Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Contactinformatie

ONE Psychotherapie

Wij zijn gevestigd in het Gezondheidscentrum Heusdenhout:

Gezondheidscentrum Heusdenhout

Draaiboom 119
4817 WP Breda

Bereikbaarheid
De praktijk is op onze werkdagen het makkelijkst bereikbaar via ons algemene mailadres contact@onepsy.nl of via het contact formulier hiernaast. Omdat wij het grootste deel van de dag met cliënten in gesprek zijn werkt dit het snelst, ook als je bijvoorbeeld door wilt geven dat je graag door ons gebeld wilt worden. Wil je toch liever telefonisch contact dan kunt je ons op onze werkdagen bereiken op 06 1541 5871 (maar omdat we vaak in gesprek zijn is de kans groot dat je een voice mail bericht moet inspreken).

Als je in crisis bent, dien je contact op te nemen met je huisarts en buiten kantoortijden met de huisartsenpost. Zij kunnen zo nodig de crisisdienst van de GGz inschakelen.

Parkeren
Er is in de nabije omgeving van onze praktijkruimte voldoende gratis parkeergelegenheid.

Waarneming
Wanneer wij afwezig zijn vanwege vakantie of ziekte, zullen wij vervanging regelen door een collega psycholoog. Dit bespreken wij (waar mogelijk) altijd van tevoren.

KVK nummer: 78717841

Contactformulier

 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren