Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Overig

Kwaliteitsstatuut
Iedere therapeut dient een eigen kwaliteitsstatuut te bezitten. Bekijk hier het kwaliteitsstatuut van Quincy en van Maartje.

ROM
Met Routine Outcome Monitoring (ROM) kun je middels vragenlijsten je herstel monitoren. Dit houdt in dat je gedurende je traject regelmatig gevraagd kan worden om digitale vragenlijsten in te vullen.

AVG Privacy Statement
Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevens (AVG) werken wij volgens richtlijnen, zoals neergelegd in onze privacy statement. Bekijk ons privacy statement.

Annuleren van afspraken
Je kunt je afspraken tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren via e-mail of telefonisch. Wanneer je een afspraak minder dan 24 uur tevoren afzegt, wordt deze bij je in rekening gebracht. Het tarief daarvoor is 85 euro. De verzekeraar vergoedt dit niet.

Klachten
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over het verloop van je behandeling, of over ons functioneren als therapeut. Bespreek dit dan vooral, hopelijk kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing. Als we er samen niet uit komen, kun je een officiële klacht indienen via de klachtenprocedure van LVVP.

contact

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren