Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Quincy

Ik ben opgeleid als Klinisch psycholoog (BIG code 59910954325), Psychotherapeut (BIG code 79910954316), GZ Psycholoog (BIG code 59910954325), Cognitief gedragstherapeut VGCT®, Schematherapeut- Supervisor VSt en ISST en EMDR Europe Practitioner VEN.

In de eerste 15 jaar van mijn loopbaan heb ik bij GGZ Breburg ervaring opgedaan met veel verschillende doelgroepen. De meeste ervaring en affiniteit heb ik met angst, trauma, stemmings- en persoonlijkheidsgerelateerde problematiek.

Ik geniet er enorm van om samen met mensen aan hun bewustwordings- en veranderingsproces te werken. Mijn stijl kenmerkt zich door verbinding, openheid, directheid en humor.

Voordat ik psycholoog werd, heb ik bij PricewaterhouseCoopers gewerkt als jurist en senior manager. In 2000 heb ik besloten mijn hart te volgen en niet het partnershiptraject in te gaan maar psychologie te gaan studeren.

Maartje

Mijn naam is Maartje van Dieren en ik ben opgeleid als GZ psycholoog (BIG code 79920456425), Cognitief gedragstherapeut VGCT® en EMDR Europe Practitioner VEN.

Ik heb 8  jaar gewerkt bij GGz Breburg en opvolgend 3 jaar bij HSK. Hier heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. De meeste affiniteit heb ik met angst- en stemmingsstoornissen, trauma en persoonlijkheidsstoornissen.

Als therapeut werk ik graag met methodes die heel gericht op de klacht ingaan. Ik hou ervan om niet om de hete brei heen te draaien en loop niet weg voor een lastig gesprek. Tegelijkertijd probeer ik dat altijd in verbinding en afgestemd te doen.

Ik ervaar het als een voorrecht om deel uit te maken van het veranderproces van de mensen met wie ik werk. Ik geloof er in dat je met de juiste aanpak veel inzicht kan opdoen in jezelf, maar vooral ook vertrouwen kan hervinden in je eigen vermogen om weer door te kunnen met je leven. Datzelfde hoop ik ook voor jou te kunnen gaan betekenen.

 

Mocht het je opvallen dat we dezelfde achternaam hebben, dat klopt! We zijn getrouwd en hebben samen 3 (bonus)kinderen.

 
 

Waarom voor ons kiezen?

Wij hebben vaak terug gehoord van cliënten dat het lastig is om binnen de jungle van zorgverleningsland de juiste hulpverlener te vinden. Er zijn zoveel verschillende type therapeuten, qua achtergrond en titel, maar ook qua registraties en persoonlijkheid. We willen je daarom graag meenemen in onze visie:

  • Kies waar mogelijk voor de hoogst opgeleide BIG-professional die beschikbaar is. Je kunt dan denken aan een GZ psycholoog, een psychotherapeut of een Klinisch Psycholoog. Zij hebben allen na hun universitaire studie nog uitgebreide opleidingstrajecten gevolgd, die hebben geresulteerd in BIG registraties. 

  • Kies een therapeut die goed getraind is in de behandelmethodes die op basis van wetenschappelijk onderzoek het beste én meest duurzame effect blijken te hebben. Je kunt dan denken aan therapeuten die zijn geregistreerd als Cognitief gedragstherapeut VGCT, Schematherapeut en/of als EMDR Europe Practitioner VEN. Voor al deze registraties gelden zeer uitgebreide opleidingstrajecten alsook herregistratie eisen (dus telkens weer bij leren).

  • Laat je niet misleiden door weinig zeggende registraties waar nauwelijks (voor)opleidingseisen aan zijn verbonden. Daarnaast worden er vele cursussen aangeboden in behandelmethodieken waarvoor weinig of geen wetenschappelijk bewijs is. Dergelijke registraties of cursussen maken je in onze ogen niet tot een betere therapeut. 

  • De werkrelatie met je therapeut is super belangrijk. Zorg ervoor dat die altijd openlijk bespreekbaar is, zodat je je er helemaal goed in kan voelen (ook al is therapie soms moeilijk). Vind je dit lastig? Zorg er dan voor dat je altijd iemand die jij vertrouwt mag meenemen naar de sessies, zodat die met je kan meedenken.
 
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren